10-03-2017

Inloopavond Groote Veen, informatie nieuwe schoolgebouwen

Beste ouders,

Zoals u weet werken we aan nieuwe schoolgebouwen, een gebouw voor kinderopvang en een dubbele sporthal in de wijk Groote Veen. We vinden het belangrijk dat deze gebouwen samen eenheid uitstralen en goed passen in de omgeving. Daarom hebben we de uitgangspunten voor het ontwerp van de gebouwen en de omgeving op papier gezet. Het resultaat is een zogenoemde massastudie.

Verder is het programma van eisen voor alle gebouwen uitgewerkt. Dat is niet alleen het bouwkundige deel, maar ook de visie op onderwijs, opvang en de onderlinge samenwerking. Namens de sportverenigingen heeft sportfederatie Eelde-Paterswolde-Eelderwolde meegedacht over de uitgangspunten voor de nieuwe sportaccommodatie. 

De massastudie en het programma van eisen zijn samen de basis voor de aanbestedingen voor het ontwerp en de bouw. Hier werken we de komende maanden aan. Na de zomervakantie houden we een informatieavond over het ontwerp.

We presenteren u nu graag de tussenstand

Wij willen u graag de resultaten laten zien die we tot nu toe met elkaar hebben bereikt. Daarom presenteren we op maandag 20 maart de visie op de inrichting van het gebied en de uitgangspunten voor de (onderwijs)gebouwen. Dat doen we tijdens een inloopavond van 18.30 uur tot 20:00 uur in OBS De Veenvlinder, locatie Esweg.  De deuren gaan om 18:15 uur open en u kunt binnenlopen op het moment dat u het beste schikt. Er is een informatiemarkt waar u vragen kunt stellen aan de betrokkenen van de beide scholen, de kinderopvang, sportverenigingen en de gemeente. Verder kunt u om 18.30, 19.00 en 19.30 uur luisteren naar een centrale presentatie van de massastudie. 

Graag tot ziens op 20 maart in OBS de Veenvlinder.

RK-Mariaschool

 

OBS De Veenvlinder

Stichting Primenius

 

Stichting Baasis

Sportfederatie E-P-E

Gemeente Tynaarlo

 

Stichting Trias