Peuterspeelzaal

Samen spelen en spelenderwijs leren, dat is een van de doelstellingen van de peuterspeelzaal. Het ontmoeten van andere kinderen, taal en creativiteit zijn erg belangrijk en staan centraal in deze ontwikkelingsfase van peuters. Op de peuterspeelzaal krijgt uw kind alle kansen deze facetten op een speelse manier te ontdekken en is een goede voorbereiding op de basisschool.

Kinderen vanaf twee jaar kunnen worden geplaatst. We zijn vier dagdelen in de week open; de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. De tijden van de peuterspeelzaal zijn  (08.30 – 11.30 uur). Peuteropvang De Torteltuin werkt samen met stichting Trias. Trias is een instelling voor welzijn en kinderopvang in de gemeente Tynaarlo en omgeving. De financiën vallen onder de wet Kinderopvang. Via https://www.stichtingtrias.nl/rekentool kunt u een proefberekening maken van de kosten.

Bent u nieuwsgierig of wilt u uw kind aanmelden voor ‘De Torteltuin’, dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen en een informatieboekje met inschrijfformulier op te halen op de Mariaschool!